Om oss

Möller bil Uppsala

Vi på Möller Bil Uppsala AB färdas framåt i vår utveckling med ny teknik, nya affärskoncept, utökad kapacitet och kompetens för att kunna möta våra kunders framtida krav på sitt bilägande.

Vi vill att du som kund ska känna att vi är Uppsalas ledande bilföretag. Detta gäller även inom begagnatförsäljningen. Idag är vi åtta stycken begagnatsäljare fördelat på två försäljningsställen, Möller Bil på Kungsgatan samt Autlet Bil på Danmarksgatan. Detta gör att vi sannolikt har bilen du söker, men också möjligheten att hantera ditt inbyte.

Som auktoriserad återförsäljare inom VAG-koncernen har vi ett unikt samarbete med Volkswagen Finans, med förmånlig ränta och från 20% kontantinsats.

Autletbil

Autlet Bil ingår i Möller Bil Uppsala som är en del av Möller Bil Sverige AB. Verksamheten startade i oktober 1998 som en ”förlängning” av begagnathallen på Möller Bil Uppsala (dåvarande ab g.persson). Orsaken till detta var att försäljningen av Volkswagen och Audi ökade markant och de flesta av våra nybilskunder redan hade en bil som de ville byta ut. Detta gav utrymmesbrist och det var då vi kom på idén att enbart rikta in och specialisera oss på att köpa och sälja begagnade bilar till en rimlig månadskostnad.

Du når oss under våra öppettider på telefonnummer 018-65 61 50. Välkomna att besöka vår hemsida för ytterligare information eller kom in till oss. Ring gärna för att säkerställa att bilen du är intresserad av fortfarande finns kvar!

Närheten till Arlanda Flygplats och goda tågförbindelser till Uppsala C gör det enkelt för dig som vill köpa en bil och kommer utifrån. Våra säljare hjälper gärna till med hämtning eller vidare instruktioner.

Nils Nilsson
Telefon: 018-65 61 52
E-post: nils.nilsson@mollerbil.se

Willhelm Falk
Telefon: 018-65 61 51
E-post: willhelm.falk@mollerbil.se

Patrik Nygren
Telefon: 018-65 61 54
E-post: patrik.nygren@mollerbil.se

VI KÖPER DIN BIL

På Möller Bil handlar det inte bara om att våra kunder som köper bil skall uppleva trygghet. För oss är det minst lika viktigt att du som går i tankarna att sälja din bil skall göra detsamma, uppleva trygghet. Oavsett om du har för avsikt att byta in din bil mot en annan hos oss eller bara sälja den utan något nytt inköp så är du intressant för oss.

Som stor aktör kan vi erbjuda en säker affär där värderingen på bilen görs marknadsmässigt mot bl.a. Blocket och Bytbil. Redan där kan du få ett uppskattat värde för fordonet som vi sedan testar för att säkerställa bilens skick och kondition – för din egen skull och även för nästa kund.

Kontakta oss redan idag för en första värdering av din bil. Och kom ihåg, du är viktig för oss!

Fredrik Debrén – Försäljningskoordinator
Telefon: 018-65 61 53
E-post: fredrik.debren@mollerbil.se

 

Våra anläggningar

Autletbil

Danmarksgatan 51 , 753 22 UPPSALA Stockholm

018-656150

Läs mer

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar: 10.00 - 18.00
Lördagar: 11.00 - 15.00
Söndagar: 11.00 - 15.00